Aksaray Üniversitesi’nde Akademik Cübbe Giyme Töreni Düzenlendi

Aksaray Üniversitesi tarafından akademik yükseliş gösteren öğretim üyelerine “Cübbe Giydirme ve Belge Takdim Töreni” gerçekleştirildi. Törende İletişim Fakültesi öğretim üyeleri de cübbe giyindi.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) tarafından akademik yükseliş gösteren profesör, doçent ve doktor öğretim üyelerine “Cübbe Giydirme ve Belge Takdim Töreni” düzenlendi. Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Prof. Dr. Engin Deligöz, Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, fakülte dekanları ve akademik yükseliş gösteren öğretim üyeleri ile yakınları katıldı.

Törenin açılış konuşmalarını yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2015-2019 yılları arasında Aksaray Üniversitesi’ne 12 Dev Eser kazandırdıklarını ifade etti.  Aksaray Üniversitesi’nin sağlık ve spor alanlarında ihtisaslaşma yolunda ilerlediğini belirten Rektör Prof. Dr. Şahin, akademik ve idari iş birliğinin önemine vurgu yaptı. Şahin, konuşmasını öğretim elemanlarına akademik hayatlarında başarılar dileyerek sonlandırdı.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyeleri de Cübbelerini Giyindi

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, görevde yükselme başarısı gösteren İletişim Fakültesi öğretim üyelerine cübbelerini giydirdi ve belgelerini takdim etti. Törende, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Selahattin Çavuş, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa İşliyen ve Dr. Öğr. Üyesi Fadime Şimşek İşliyen; Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Veysel Çakmak, Doç. Dr. Ercan Aktan; Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Melih Duman cübbe giyindi.

Tören, Aksaray Üniversitesi fakülte ve meslek yüksekokullarında görev yapan ve akademik kadrolarında yükselen akademisyenlerin cübbe giymesinin ardından fotoğraf çekimi ile sona erdi.