İletişim Fakültesi 2019-2020 Bahar Yarıyılı İstişare Toplantısı yapıldı

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi’nde yapılması planlanan faaliyet ve etkinlikler konuşuldu.

Toplantı, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman başkanlığında, İletişim Fakültesi öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümleri için oluşturulan uygulama birimleri ile bilgisayar laboratuvarının fiziki durumu ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Ortak Eğitim Programı çalışmalarının hızlandırılması ve farklı medya kuruluşları ile protokollerin imzalanması hususunda gerekli adımların atılması, toplantıda konuşulan bir başka gündem maddesi oldu. Bununla birlikte, medya sektöründeki deneyimli çalışanlar ile öğrencilerin aynı ortamda buluşmalarını ve müzakere etmelerini sağlayan mesleki konferans, panel, söyleşi gibi etkinliklerin devam ettirilmesi kararı alındı.

Toplantı, 2019-2020 Bahar Yarıyılına ilişkin beklenti ve önerilerin dile getirilmesinin ardından sona erdi.