İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

İletişim Fakültesi Akademik Kurul Toplantısında fakültenin yeni döneme ilişkin planları konuşuldu.

İletişim Fakültesi Akademik Kurulu, Dekan Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman’ın başkanlığında toplandı. 2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi’nin değerlendirildiği toplantıda 2019-2020 Bahar Yarıyılında yapılması planlanan etkinlikler de konuşuldu.

İletişim Fakültesi akademik ve idari kadrosunun katıldığı Akademik Kurul toplantısında, Gazetecilik Uygulama Biriminin eksikliklerinin giderilmesi ve Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Uygulama Biriminin kurulması kararlaştırıldı. Uygulama birimlerinin alt yapı eksikliklerinin de değerlendirildiği toplantıda, Aksaray Üniversitesi kalite politikaları doğrultusunda yapılan çalışmalar ile Bologna sürecine ilişkin değişiklikler görüşüldü. 2019-2020 Bahar Yarıyılında İletişim Fakültesinin gerçekleştireceği etkinliklere dair görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda İletişim Kitaplığı ve gazete arşivi kurulması için çalışma başlatılmasına karar verildi.