Tacettin Ural’a teşekkür belgesi verildi

İletişim Fakültesi’nde misafir öğretim görevlisi olarak ders veren Adalet Bakanlığı Müşaviri Tacettin Ural’a teşekkür belgesi verildi.

2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde Haber ve Söylem dersini veren Tacettin Ural’a belgesini Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman takdim etti. Fakülteye katkıları dolayısıyla misafir öğretim görevlisi Ural’a teşekkürlerini sunan Prof. Dr. Duman, deneyimli bir gazetecinin fakülte bünyesinde ders vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Duman, Tacettin Ural ile 2019-2020 Akademik Yılı Bahar döneminde de birlikte çalışmak ve deneyimlerinden faydalanmak istediklerini kaydetti.

İletişim Fakültesi’nde ders vermenin farklı ve keyifli bir deneyim olduğunu dile getiren Ural, “Dekanımızın yeni dönem için daveti beni çok mutlu etti, önümüzdeki dönemde de İletişim Fakültesi öğrencileriyle birlikte olmaktan keyif duyacağım” diyerek Prof. Dr. Duman’ın davetine olumlu karşılık verdi.