Genç İletişimciler Sıra Sizde! İFGİ Başvuruları Başladı

Kıymetli Öğrencilerimiz

Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen "Genç İletişimciler Yarışması (İFGİ)" için başvurular başladı. Yarışmaya Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Radyo, Televizyon ve Sinema alanlarında yer alan alt kategorilere başvurabilirsiniz. Yarışmamızda haber, söyleşi, fotoğraf, sayfa tasarımı, reklam-tanıtım filmi, halkla ilişkiler kampanyası, radyo programı, radyo draması, radyo belgeseli, radyo haberi, televizyon programı, televizyon haberi, kısa film, belgesel film, internet sitesi, blog-vlog, sosyal medya projesi, internet medya sitesi kategorileri yer almaktadır. Lütfen aşağıdaki önemli tarihlere dikkat ediniz. Detaylara ifgi.aksaray.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Soru ve önerileriniz için web sitemizdeki iletişim formundan ya da ifgi@aksaray.edu.tr adresine mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Önemli Tarihler

Kayıt başvuru tarihleri                                                        : 26-30 Nisan 2021

Dosya ve diğer dokümanları yükleme son tarihi             : 20 Mayıs 2021

Sonuçların ilan edilme tarihi                                              : 10 Haziran 2021

Katılım Koşulları

Yarışmaya sadece Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri katılabilir.

İlan edilen kategorilerde jüri tarafından değerlendirme yapılabilmesi için ilgili kategoriye en az 3 başvurunun olması gerekmektedir.

Çalışmalar arasından iki aşamalı jüri değerlendirmesi sonucunda seçilen birinci, ikinci ve üçüncü olmayı hak eden çalışmalara ödül verilecektir.

Bir aday bir kategoriye en fazla 2 çalışma ile başvurulabilir.

Ortak çalışmalarla da yarışmaya başvuru yapılabilir. Bu durumdaki çalışmalar için çalışmayı hazırlayanlardan yalnızca birisi başvuru yapmalıdır.

Bir aday en fazla 2 yarışma kategorisine başvurulabilir.

Adayın yarışmaya başvurabilmesi için ASÜ İFGİ 2021 sitesi üzerinden kayıt yapması zorunludur. Adayın başvurusunun geçerli olabilmesi için yarışma katılım koşullarını kabul etmiş olması gerekir. Aday başvuracağı her farklı kategori için ayrı bir katılım formu doldurmalıdır.

Aday kaydolduktan sonra yarışma kategorilerine yönelik çalışmalarını gereken formatta yüklemelidir. Bununla birlikte aday önceki yıllarda düzenlenen yarışmalara katıldığı çalışma ya da çalışmalarla yarışmaya başvuru yapamaz.