İletişim Fakültesi ilk mezunlarını verdi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü son sınıf öğrencileri mezuniyet sevinci yaşadı.

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü tarafından ASÜ Stadyumunda, İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Turizm Fakültesi mezunları için düzenlenen mezuniyet törenine ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Bakırtaş, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nafiz Tok, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hediye Erdoğan’ın yanı sıra sözü edilen üç fakültenin akademik ve idari personeli ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması ile başlayan etkinlik, mezun öğrencilerin geçit töreni ile devam etti. Öğrencilerin tören alanındaki yerlerini almasının ardından ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman mezuniyet törenine ilişkin konuşmalarını gerçekleştirdiler. Rektör Şahin ve Dekan Duman’ın konuşmaları sonrasında bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilere hediye ve plaket takdimi yapıldı. İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü dereceyle bitiren Aslıhan Kılaçaslan ve Gizem Şen isimli öğrencilerin plaketleri, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman ve Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selahattin Çavuş tarafından verildi. Dereceyle mezun olan öğrencilere hediye takdimi yapılmasının ardından temsili diplomalarını alan tüm İletişim Fakültesi mezunları, iletişim yemini ederek mesleki yaşamlarında bu yemine bağlı kalacaklarına ilişkin ant içti.

Tören, kep atma etkinliği ve havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.